Beste honden speelgoed

We zijn op zoek naar het beste hondenspeelgoed omdat honden het wel eens verdienen om een geschenkje te krijgen. De honden zijn doorheen de geschiedenis ons favoriete huisdier en dit zullen ze nog lang blijven. Er werd aangetoond hoe goedkope speeltjes en brokken een zeer negatieve impact kunnen hebben op de huisdieren. Eigenaars kijken eerder naar prijs dan naar de keuze van het materiaal, en dit kan schadelijk zijn voor je hond. Daarom let je best op, van waar komt het speelgoed. Waaruit wordt het gemaakt. En past het speelgoed bij mijn type hond? Ergens is het logisch dat een kleine schoothond geen enorm hondenspeelgoed zal hebben.

Hieronder vind je onze Top 10 Beste Hondenspeelgoed, met als criteria hoofdcriteria – gezondheid & plezier. Gebruikte materialen is eigenlijk het enige waar je op moet letten bij het aanschaffen van nieuw hondenspeeltjes. Het is belangrijk dat deze geen schadelijke chemische stoffen bevatten. Daarnaast moet het materiaal zijn dat niet kapot kan gaan. Kleine stukjes van bepaalde stoffen, bijvoorbeeld plastic, kunnen interne schade veroorzaken of lucht kanalen blokkeren. Dit is gevaarlijk voor uw hond. Altijd opletten bij het aanschaffen van hondenspeelgoed.

TOP 10 – Beste hondenspeelgoed 2020

Je hond leren apporteren is een hele karwij. Een hele karwij dat zelf een doos met wat hondensnacks en een bal kan uitvoeren. Eindelijk heeft iemand hem uitgevonden, en aan een betaalbare prijs. Daar waar de Petsafe automatische ballenwerper € 165 kost, is de Fetch ‘N Treat een koopje. Eens je het toestel een paar keer uitgeprobeerd hebt en je nieuwsgierige hond door heeft hoe het werkt ben je vertrokken. De hond haalt de bal en zet die in het bakje. Hiervoor krijgt die enkele hondenbrokken. Dan wordt de bal terug weggeschoten in de richting van de opening. De hond zal dan opnieuw achter de bal moeten gaan om opnieuw enkele snacks te krijgen.

Zalig toestel, grappig en handig. Toch zijn wij fan van mensen die effectief met de hond spelen. Een balletje werpen is tof en doet je hond heel wat plezier.

Herriner je je nog hoe je ouders je zeiden dat je trager moest eten en beter kouwen?

Dit zorgt niet enkel voor een betere vertering, maar voorkomt verslikking. Jong en oud, men kan er wat van leren, en dit geldt ook voor honden. Deze omgekeerde hondenschaal, gemaakt uit rubber, zorgt met behulp van ‘bergjes’ dat de hond moet werken om aan zijn eten te geraken. Zo is het makkelijk eten, en makkelijk kuisen want hij is ook geschikt voor de vaatwasser

Je nieuwe Northmate Interactive kost zo’n €40, maar spaart je duizenden in veearts kosten.

Becothings is het merk dat achter de BecoBone zit. Er zijn heel wat hondenbotten op de markt. Toch voegen we slechts eentje toe op de lijst van beste hondenspeelgoed. De simpele reden is dat deze bot volledig afbreekbaar is en dus ook duurzaam is. Niet onbelangrijk!

Het bot is gemaakt uit dat volledig samengesteld is uit puur natuurlijke materialen. Al hun speeltjes zijn 100% afbreekbaar. Als je hondje het speeltje kwijtgeraakt in de natuur dan laat jij ten minste geen plastic achter. Binnen de 3 tot 5 jaar is het afgebroken, zonder een spoor achter te laten. Daarbij is het ook duurzaam, anders zou het niet bij het beste hondenspeelgoed horen.

BecoBone kost nog geen €10 en is beschikbaar in meerdere kleuren.

Blijkbaar is het sociaal acceptabel om je geliefden met een GPS te volgen. Omdat dieren nog geen smartphone hebben heeft Tagg een gps leiband gemaakt voor honden. Honden laten zich vaak meeslepen in hun avonturen en dwalen wel eens af. Is hij binnen de 300 meter, dan kan je hem met de Pet GPS volgen op je smartphone. Zeker toepasbaar als beste hondenspeelgoed.

Er is nu zo’n GPS beschikbaar, voor kinderen honden, katten, zelf voor valiezen, je gebruikt het waarvoor nodig. Je hond nooit meer verliezen kost slechts € 49,95, zolang je hem binnen de 300 meter houdt.

Een mentale uitdaging is nodig voor elke mens. Zolang wij ook dieren zijn, is dit iets dat voor alle dieren van toepassing is. Honden worden graag uitgedaagd, zij doen alles voor u met een glimlach op het gezicht. De hondenpuzzel heeft 2 spelniveau’s. Eens jouw hond voorbij het eerste niveau is kan je nog een stapje hoger.

Het Trixie Dog Activity Intelligentiespel Flip & Fun van 23 x 23 cm is een bordspel voor de hond waar jouw dier met verschillende technieken zijn beloning te pakken moet zien te krijgen. Het spel is gemaakt van kunststof en voorzien van een kegel als stopper, diverse kommetjes en schuifdeksels.

Touwtje trek spelen met de honden? Of laten we dit aan de kinderen over? Touw ontrafelt, en hout splintert af. Beiden niet goed voor het gebid van de honden. Sinds kort worden er verschillende soorten plastic speeltjes gemaakt. Maar ook deze zijn niet altijd even gezond omdat het om chemische stoffen gaat. Toplijster’s beste alternatief waren Safestix – Safestix is een gezond rubberen variant die zeer flexibel is. Ze zijn voor binnen en buiten, en gooi je ze in het water dan drijven ze.

Op zich niet zo speciaal, maar als je weet wat dit voor je hond doet kan het zich wel een nr 9 van beste hondenspeelgoed veroorloven.

Voor enkel binnengebruik is er ook een tof alternatief – Pull-my-Leg. Een pluche beestje gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Het bijzondere hieraan is de velcro ledematen. Zo kan je hond het gezellig verscheuren, en heeft ie de dag erna een nieuwe.

Op zich geen speelgoed, maar het maakt jouw hond wel uitzonderlijk blij. Bij warm weer kan je met de coolkeeper de hals van je hond koel houden….vrij voor de hand liggend. Omdat de hals een gedeelte is waar ontzettend veel bloed doorstroomt is dit de beste plaats voor een koeling.

weetje: honden zweten voornamelijk via hun tong omdat dit moeilijk is met hun vacht. Daarom is afkoelen niet optimaal, en helpt deze koeler zeker.

We zullen niet opnieuw vermelden dat honden voornamelijk zweten door hun tong… Volledige koeling is beter dan de hals, dat spreekt voor zich. Als het erg warm wordt is het voor een hond zeer lastig om af te koelen. Zeker voor rassen dat een dikke vacht hebben die minder ruift in de zomer kan het warme weer een last zijn.

Heb je veel schaduw beschikbaar, dan zal je hond deze wel gaan opzoeken. Heb je dit niet dan kan een hondenzwembad altijd van pas komen.

Spijtig genoeg heb je daarvoor wel plaats nodig. Een hondenzwembad kost je tussen de €50-100.

De hondentrainingsband is één van onze top beste hondenspeelgoed. Op zich is het geen speelgoed, maar je hond wil heel de tijd bij jouw zijn. Met de trainingsband heb je een eenzijdige walkie-talkie voor de hond. Hij hoort je heel de tijd. Het enige nadeel dat wij zagen was dat de hond niet weet van waar je roept. Hij zal dus op een andere manier moeten weten waar jij bent.

De Trainingsband ziet het er zeer handig uit bij honden die hulp bieden aan mensen, denk maar aan blinden.

Hondenspeelgoed kopen
Waarop moet ik letten

Gebruikte materialen is eigenlijk het enige waar je op moet letten bij het aanschaffen van nieuw hondenspeelgoed. Het is belangrijk dat deze geen schadelijke chemische stoffen bevatten. Daarnaast moet het materiaal zijn dat niet kapot kan gaan. Kleine stukjes van bepaalde stoffen, bijvoorbeeld plastic, kunnen interne schade veroorzaken of lucht kanalen blokkeren. Dit is gevaarlijk voor uw hond. Altijd opletten bij het aanschaffen van hondenspeelgoed.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.